eAgronom kaasas investoritena üle 50 põllumehest kliendi

eAgronom meeskond
eAgronom meeskond

Eesti üks kiiremini kasvavaid iduettevõtteid eAgronom lõi läbi unikaalse ühisrahastusprojekti võimaluse oma klientidel põllumeestele mõeldud tarkvaraplatvormi investeerida. Kokku kaasati projektiga 500 000 eurot viiekümnelt kasutajalt.

Klientide suur huvi ja projekti edukus näitavad, et põllumehed on valmis usaldama oma vaba kapitali põllumajandussektorisse ning soovivad olla aktiivselt kaasatud neile mõeldud tehnoloogia arenduse protsessidesse.

Ettevõtte üks asutajatest ja eAgronomi ühisrahastuse projekti eest vedanud Stenver Jerkku sõnul tuli algatus põllumeestelt. “Mitmed kliendid olid ise meile öelnud, et tahavad eAgronomi investeerida ja siis me mõtlesimegi, et miks mitte. Pärast seda kui kutsusime esimesed viis põllumeest külla, oli viis investorit olemas. See näitas kiirelt, et Eesti põllumehed usuvad toote tulevikku ja on valmis sellesse ka ise panustama.”

eAgronomi üks asutaja ja tegevjuht Robin Saluoks lisab, et klientide tagasiside üleskutsele oli üllatavalt positiivne: “On rõõm näha, et Eesti põllumehed usuvad eAgronomi kui platvormi ja kui meeskonda, mis just nende, ja edaspidi paljude maailma põllumeeste probleeme lahendab ja on valmis meie kätte usaldama nii oma andmed kui ka oma vaba kapitali. Peamine ühisrahastuse projekti väärtus ei ole siiski rahas, vaid tiheda koostöö, sügavama sideme ja usalduslike suhete läbi tekkivas ökosüsteemis, mis aitab ühiselt tulla turule kõige paremate lahendustega.”

Usuvad asja. Eesti suurim seemnekasvataja, Rannu Seeme OÜ juht Tõnis Ajaots usub, et eAgronom suudab kasvada suureks. “Näeme eAgronomi platvormil suurt potentsiaali tulevikus,” ütles Ajaots.
Tatoli AS juhataja Mait Nõmmsalu sõnul ajendas teda investeerima fakt, et sellega on seotud just praktikud. “eAgronomi arendades ei mõtle mitte üks-kaks meest vaid terve Eesti põllumehed on pead kokku pannud,” sõnas Nõmmsalu.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised