Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 4. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PMK Kuusiku katsekeskus kutsub põllupäevale

PMK Kuusiku katsekeskuse põllupäev 2016. aastal
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Põllupäeval saab näha sordivõrdluskatseid, arutletakse teemal kas künda või mitte, räägitakse lisaainete mõjust mullale ja taimele, toimub taimekaitsepritsi demo ning saab teada, palju oli taimekaitsevahendite jääke eelmise aasta toodangus.

Põllupäev toimub 8. juunil PMK Kuusiku katsekeskuses (Kuusiku, Rapla maakond).

Päevakava

09.30 – 10.00 Registreerimine, tervituskohv10.00 – 10.15 Avasõnad10.15 – 11.00 Künda või mitte? - Peeter Viil (ETKI)11.05 – 11.45 Suvi-ja taliteraviljade sordid - Ülle Tamm, Ilmar Tamm, Reine Koppel (ETKI)11.50 – 12.30 Taimekaitsepritsi demo. Pihusti valik taimekaitsetöödel-katvus ja triiv - Kristjan Ruusamäe (Baltic Agro Machinery OÜ)12.35 – 12.50 Lisaainete mõju mullale ja taimele – Ene Kiudsoo (Baltic Agro)13.00 – 13.45 Taimekaitsevahendite jääkide esinemine 2017. aastal Eestis kasvatatud toodangus. Jääkide määramise tutvustus. Arutelu - Merike Toome (PMK)13.50 – 14.00 Kokkuvõte ja lõuna

Osalemine infopäeval on tasuta. Palun registreeruda SIIN hiljemalt 7. juuniks.

Lisainformatsioon: [email protected], [email protected] või telefonil 50 58 944, 52 12 016.

Põllupäev toimub "Teadmussiirde pikaajaline programm taimekasvatuse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960