Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETKI kutsub köögiviljakasvatajaid infopäevale

Infopäeval räägitakse ka sibulakasvatusest
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
17. juulil korraldab Eesti Taimekasvatuse Instituut köögiviljasortide ja agrotehnika infopäeva.

Üritus toimub Jõgeva alevikus, Jõgevamaal.

Päevakava

09.30-09.50 Kogunemine ETKI peahoones, tervituskohv10.00-10.40 Tomatisortide kasvatamine kasvuhoones ja avamaal. Tomativiljade väljapanek. Ingrid Bender10.40-11.10 Aed- ja õisoa kollektsiooni tutvustus. Aedoa kasvatamise agrotehnika. Vähelevinud kaunviljadega (soja, lääts, kikerhernes, mung- ja spargeluba) tutvumine. Ingrid Bender11.10-11.40 Sibula, porgandi ja kaalika erinevate põlvkondade kasvatamine ja seemnekasvatus. Ingrid Bender11.40-12.20 Korrastatud Tootsi peenar – üle 20-ne tähtsama ja vähem levinud köögiviljakultuuri. Ingrid Bender12.20-12.35 Bokashiga toidujäätmete fermeteerimisel tekkiva vedelväetise mõju basiiliku kasvule. Margit Olle12.35-12.45 Biolaguneva kilemultši kasutamine aedoa kasvatamisel. Lea Narits12.45-13.30 Aedherne ja suhkruherne sordikollektsioon ja sordivõrdluskatsetega tutvumine. Ingrid Bender13.30 LõunaÜritus vajab eelregistreerimist, eelregistreerimine kuni 15.07. Registreeruda saad SIIN

Lisainfo: [email protected]Infopäev toimub "Teadmussiirde pikaajaline programm aianduse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Liit.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960