Autor: Põllumajandus.ee • 18. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmi ja Tere tooted valiti Euroopa suurima toidumessi SIAL innovatsioonistendi

Tere ja Farmi innovaatilised tooted valiti oktoobrikuus Pariisis toimuva Euroopa suurima toidumessi SIAL 2018 innovaatiliste toodete stendi, milles seast valitakse oktoobrikuus välja innovatsiooniauhindade kuld, hõbe ja pronks. Lõppvoorus osalevad Tere Yofir ja keefirimarinaadid ning Farmi Skyr AB maitsestatud joogid ja Farmi keefiridessert.

“SIAL on maailma suurim innovatsioonile keskendunud toidumess ning ühtlasi ka Euroopa suurim toidumess. Euroopa suurima toidumessi innovatsioonistendi jõudmine on Tere ja Farmi piimatööstustele väga suur kordaminek ning ühtlasi kinnitus, et näeme ja tabame trende ning suudame toota maailmatasemel piimatooteid,” rääkis Tere ja Farmi piimatööstuste juhatuse esimees Katre Kõvask. “Tung innovatsioonstendi on üle Euroopa meeletu ja uudistooteid, mida Euroopas kogu toidusektoris aasta jooksul turule tuuakse, ja mis kõik sellesse stendi pürgivad, on mitmetes tuhandetes. Seda suurem on meie rõõm rahvusvahelistest ekspertidest koosneva žürii valiku üle.”

„Farmi Skyri-sari, keefiridesserdid, Tere Yofirid ning keefirimarinaadid on alates turuletulekust olnud väga populaarsed ka Eestis. Eesti tarbija julgeb katsetada uusi tooteid ja see on ka põhjus, mis Eesti piimatoodete lett on kõrgekvaliteediliste piimatoodete all lausa lookas. Kui vaadata Lääne-Euroopat, siis oleme oma sortimendi laiuse ja sügavuse osas neist ikka kaugel ees ja tarbija saab selle üle vaid rõõmustada,“ lisas Kõvask.

SIAL 2018 toimub Pariis 22.-24. oktoobrini ning on maailma suurim toiduinnovatsiooni mess. Eelvaliku lõppvoorus osalevatest toodetest tegi iseseisvatest ekspertidest koosnev žürii.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960