Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 3. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimased kohad tasuta veebiseminarile!

Tule tasuta veebiseminarile
Foto: Postimees/Scanpix
Kuni 10. augustini on võimalik registreeruda veebiseminarile „Rendilepingud ja kasutusvalduslepingud riigi põllumajandusmaal“. Veebiseminar on põllumajandustootjale tasuta.

Veebiseminar „Rendilepingud ja kasutusvalduslepingud riigi põllumajandusmaal“ toimub 14. augustil 2018.

Maa-ameti riigimaa haldamise osakonna juhataja Tiina Vooro tutvustab veebiseminaril põllumajandusmaa rentimisvõimalusi. Maa-amet annab rendile maareformi käigus riigi maareservi jäetud põllumajandusmaid, mille valitseja on Keskkonnaministeerium. Veebiseminaril saab teada, millised on rentimise põhimõtted, millises mahus on rendilepinguid sõlmitud, kuidas kujuneb renditasu jpm.

Veebiseminar on TASUTA. Vajalik on eelnev registreerumine SIIN.

LISAINFO:

Veebiseminar toimub 14. august 11.00-14.15 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas.Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.Täpsemat infot veebiseminari kohta saab küsida kirjutades [email protected] või helistades tel nr 667 0209.

Veebiseminar toimub MAK 2014-2020 "Teadmussiirde ja teavituse toetuse (meede 1) üleriigilise ulatusega tegevuste" meetme raames, tegevust toetab Euroopa Liit. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960