Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RMK jagas noortele stipendiume

RMK jagas noortele stipendiume
Foto: Postimees/Scanpix
Igal aastal toetab Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) metsandusõpet Luua Metsanduskoolis ja Eesti Maaülikoolis.

Toomas Erhpaisi nimeline stipendium anti tänavu Luua Metsanduskooli metsamajanduse eriala teise kursuse statsionaarse õppevormi õpilasele Ralf Elfenbeinile.

Endel Laasi nimeline stipendium määrati kahele doktorandile: teise õppeaasta doktorandile Kristiina Aunile, kes uurib Veiko Uri juhendamisel süsiniku vooge ja varusid erinevates Eesti ökosüsteemides ning teise õppeaasta doktorandile Elisabeth Rähnile, kes uurib Rein Drenkhani ja Leho Tedersoo juhendamisel seente taksonoomiat ja dünaamikat okaspuuenamusega majandusmetsades.Heino Tederi nimelise stipendiumi said kaks magistranti:Kristjan Täll, kes on metsamajanduse eriala esimese õppeaasta magistrant ja Marek Uri, metsamajanduse eriala teise õppeaasta magistrant.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960