Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 17. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmi juustuekspert pälvis Eesti toidu Südamega Tegija 2018 tiitli

Südamega Tegija tiitli pälvis Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja.
Foto: Eesti Toiduliit
Neljandat aastat välja antava Toiduliidu Südamega Tegija tiitli pälvis tänavu Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja.

„Toiduliit tunnustab ja tänab kõiki inimesi, kelle töö tulemusena on meie igapäevasel toidulaual kodumaine toit. Kõik selle aasta Südamega Tegija nominendid on omal alal eksperdid ning väärivad selle eest suurt tunnustust,” ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

“Tänavuse võitja lugu näitab, kuivõrd oluline on minna ühes valdkonnas süvitsi ja saavutada tänu sellele suurepärane tulemus nii enda kui ka ettevõtte jaoks,“ kommenteeris Sirje Potisepp. „See on tunnustus ka ettevõttele, kes oskab oma inimesi hoida ja motiveerida, sest ainult nii saab seletada pikka karjääri ühes ettevõttes,“ sõnas ta.

Mare Raja on Annikvere juustutsehhi juhtinud 33 aastat. Sellesse aega mahuvad nii juustutsehhi igapäevase juhtimisega seotud teemad kui ka tootearendus. Mare käe all on valminud muuhulgas eestimaalaste hulgas väga populaarsed Farmi juustusnäkid ning töö uute toodete kallal jätkub ka täna. Ta juhib 12-liikmelist meeskonda, kelle sõnul on Mare suurepärane juht, kes toetab, tunnustab ja seisab oma inimeste eest.

„Mare aastakümneid kestnud tegutsemine ja pühendumine on eeskujuks nii minule isiklikult, kui kogu meie kollektiivile. Kogu tänu ei olegi võimalik sõnadesse panna -  sügav lugupidamine! Soovime kõigi kolleegide poolt Marele aina jätkuvat energiat ning edu igapäevatoimetustes,“  ütles AS Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Katre Kõvask.  

„Südamega tegija“ nominentideks olid sel aastal lisaks Mare Rajale HKScan Estonia AS-i tooraine jagaja Rita Jõgisoo, Saku Õlletehase AS-i keedu- ja protsessiosakonna vanemmeister Reet Silde, AS-i Salvest ostuspetsialist Ilona Leosk ja AS-i A. Le Coq tootmise- ja arendusjuht Rein Sööt, kes kõik valiti välja Toiduliidu juhtkogu poolt.

Südamega Tegija tiitli pälvija selgus sotsiaalmeedias toimunud hääletuse ja Toiduliidu juhtkogu lõppotsuse tulemusel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960