Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 10. detsember 2018

Eesti Erametsaliit valis uue juhatuse

Vasakult Meelis Matkamäe (Rakvere Metsaühistu), Ants Erik (Ühinenud Metsaomanikud), Olavi Udam (Ühinenud Metsaomanikud), Mikk Link (Läänemaa Metsaühistu), Einar Pärnpuu (Läänemaa Metsaühistu), Harry Pütsepp (Vooremaa Metsaühistu), Atso Adson (Valgamaa Metsaühistu) ja Ando Eelmaa.
Autor: Eesti Erametsaliit
Eesti Erametsaliit valis 30. novembril toimunud volinike koosolekul uue juhatuse.

Juhatuse esimees valitakse esimesel juhatuse koosolekul, mis toimub jaanuari alguses. Juhatus valiti kolmeks aastaks.

Uude juhatusse kuuluvad:

• Mikk Link (Läänemaa Metsaühistu)• Atso Adson (Valgamaa Metsaühistu)• Ando Eelmaa• Ants Erik (Ühinenud Metsaomanikud)• Einar Pärnpuu (Läänemaa Metsaühistu)• Olavi Udam (Ühinenud Metsaomanikud)• Meelis Matkamäe (Rakvere Metsaühistu)• Harry Pütsepp (Vooremaa Metsaühistu)

Eesti Erametsaliit on erametsaomanike esindusorganisatsioon, kelle liikmeteks on metsaomanike kohalikud organisatsioonid (ühistud, seltsid, liidud). Erametsaliidu põhifunktsioon on metsaomanike huvide esindamine metsapoliitikas. Tugeva esindusorganisatsiooni loomise nimel aitame kaasa metsaomanike üle-eestilisele organiseerumisele. Teeme konstruktiivset koostööd riigi ja kolmanda sektori esindajatega.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616