Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Oilseeds pidas Ugalas lõikuspidu

Oilseeds Trade ASi juht Veikko Vahar
Foto: Oilseeds Trade AS
Põllumajanduse, vilja- ja väetisekaubanduse ning tehnikamüügiga tegelev Oilseeds Trade kutsus vahetult enne esimest adventi oma head kliendid ja koostööpartnerid hiljuti renoveeritud Ugala teatrimajja.

Grupi juhatuse esimees Veikko Vahar tõdes oma kõnes, et kolm keerulist aastat põllumajanduses on väljakutseid pakkunud ning tõsiseid arutelusid tekitanud. “Näib, et üle keskmise määra taliviljade külv annab usku järgmise hooaja õnnestumises,” sõnas Vahar.

Üheskoos vaadati äsja esietendunud Ugala teatritükki „Meistrite liiga“. Peolaua taustaks lõi meeleolu Jaan Jaago ning tantsumuusikat tegi Nedsaja Küla Bänd.

Novembrikuu lõppu jäi ka Oilseeds Tallinna kontori kolimine uuele aadressile – Mureli tänav 3, Lilleküla linnaosas Tallinnas.

Oilseeds Trade ASi lõikuspidu
Foto: Oilseeds Trade AS
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960