Autorid: põllumajandus.ee, Põllumajandus.ee • 14. veebruar 2019

Esmakordselt Eestis: Alta Dairy Manager School

Esmakordselt Eestis: Alta Dairy Manager School
Autor: Reuters/Scanpix
Maailma suurima aretusmaterjali müüja Alta Genetics spetsialistid on esmakordselt korraldamas intensiivkoolitust Eesti piimafarmeritele.

Eestis toimuv Alta DMS koolitusprogramm keskendub taastootmisele, seemendusele, tehnoloogiale ja kuumastressile. Lektoriteks on hinnatud dr. Lu?s Mendon?a ja dr. Glaucio Lopes.

Alta seminarid on Eestis alati väga oodatud. Dimedium AS on regulaarselt viinud Eesti piimatootjaid ka Alta koolitustele-konverentsidele üle maailma. Rahvusvaheline 2,5-päevane intensiivkoolitus Alta Dairy Manager School (DMS) toimub esmakordselt Eestis. Koolituspäevad toimuvad juba 18.-20. veebruaril Tallinnas, Meriton Spa & Conference hotellis (Toompuiestee 27 Tallinn). Külastatakse ka ühte Eesti edumeelset piimafarmi. Alta DMS on ainulaadne võimalus õppida interaktiivselt ja küsida nõu maailmatasemel ekspertidelt.

Eesti suured ja edukad farmid on Alta programmiga liitunud juba alates 2013. aastast ja kasvavad jõudsalt. Alta spetsialistid külastavad regulaarselt farme, süvenevad olukorda ja eesmärkidesse ning koos analüüsides luuakse farmile sobivad aretusprogrammid ja kasvuplaanid, optimeerimaks karja tulemuslikkust ja parandamaks farmi kasumlikkust. Alta spetsialistide töö põhineb eelkõige väga laialdastel teadmistel, isiklikel kogemustel, entusiasmil ja vastutustundel. Läbi Alta programmide on võimalik oma tulemusi jõudsalt kasvatada ja tööd optimeerida.

Kohtade arv on piiratud, huvi korral kontakteeru Dimediumi aretusspetsialist Kätlin Saavaniga, tel. 5788 8912, e-post: [email protected].

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751