Kristel Härma • 26 veebruar 2019

Tartu Milli maksusüüdistuses mõisteti kõik õigeks

Tartu Ringkonnakohus jättis tänase otsusega muutmata Tartu Maakohtu otsuse AS-i Tartu Mill, Leonid Dulubi ja Priit Saare õigeksmõistmises maksukuriteos. Samas tühistas ringkonnakohus maakohtu otsuse aga selles osas, millega Dulub ja Saar olid tunnistatud süüdi kuulumises kuritegelikku ühendusse, teatas kohtu pressiesindaja.

ASi Tartu Mill hooned.  Foto: Väinu Rozental

Tartu Milli õigusnõustaja Ivo Raudjärv ütles pärast Tartu maakohtu otsust, et kohtuprotsessi terve aja jälginute jaoks ei olnud otsus üllatuslik. Raudjärv ütles esmaspäeval Äripäevale, et teise astmega oli samamoodi.

Jaga lugu:
Seotud lood

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150