Autorid: põllumajandus.ee, Põllumajandus.ee • 5. märts 2019

2019. aastal on võimalik taotleda seitset ülemineku­toetust

Praegu saab küsida PRIAst toetust ute kasvatamiseks.
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Maaeluminister allkirjastas 2019. aastal antavate üleminekutoetuste määruse, mille kohaselt on võimalik 2019. aastal taotleda seitset üleminekutoetust: ammlehma ja ute kasvatamise üleminekutoetus, piima, veise ja ute üleminekutoetus ning põllumajanduskultuuri ja heinaseemne üleminekutoetus.

Ammlehma ja ute kasvatamise üleminekutoetust ning piima, veise ja ute üleminekutoetust saab taotleda Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametis (PRIA) 2. märtsist 21. märtsini. Toetused makstakse välja hiljemalt septembriks.

Viie loomakasvatuse üleminekutoetuse tingimused on sätestatud maaeluministri määruses „Loomakasvatuse üleminekutoetus“. Loe selle kohta SIIT.  

Põllumajanduskultuuri ja heinaseemne üleminekutoetusi saab taotleda PRIA-s 2. maist 21. maini. Toetused makstakse välja detsembris. Toetuse tingimused on sätestatud maaeluministri määruses „Põllumajanduskultuuri ja heinaseemne üleminekutoetus“.

Üleminekutoetuste tingimused on samad nagu 2017. ja 2018. aastal.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751