Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 1. november 2019

Suur fotogalerii: Eesti Põllumajanduse Aastanäitus tõi Tartusse sadu põllumehi

Eile Eesti Rahva Muuseumis avatud Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA tõi Tartusse sadu põllumehi ja sektoriga seotuid.
Esimene Eesti Põllumajanduse Aastanäitus toimub ERMis
Foto: Aare Hindremäe

Messi külastajatelt saadud tagasiside on igati positiivne. Kõlama jäid märksõnad: äge ettevõtmine; sellist messi on ammu oodatud; lõpuks ka midag sügisel, mida vaatama tulla; palju, tõeliselt palju huvitavaid seminare; kõik vaid põllumajandustootjale; palju uut tehnikat; tore seltskond.

EPA mess. Fotod: Aare Hindremäe

Mess jätkub ka täna. Samuti toimub täna 24 erinevat lühiseminari - teemaks näiteks võõrtööjõud, saagikindlustus, taime- ja loomakasvatus, digitaalsed lahendused põllumajanduses jne. Lisaks kogunevad ERMis lamba- ja kitsekasvatajad, et maha pidada Lamba- ja kitsekasvatajate aastakonverents. Tule kohale ja vaata messi kohta lisainfot SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960