Autor: Põllumajandus.ee • 9. detsember 2019

Eesti Mesinike Liit valis 2019 Aasta mesilaste sõbra ja Aasta mesiniku

7. detsembril 2019 valis Eesti Mesinike Liit (EML) oma sügisesel üldkoosolekul 2019 Aasta mesilaste sõbraks Eesti Vabariigi presidendi Kersti Kaljulaidi ning 2019 Aasta mesinikuks Rein Männiste.
President Kaljulaid oma mesilaste toodangut ülevaatamas.
Foto: Stanislav Moshkov/ Õhtuleht

President Kersti Kaljulaid on aastaid, EMLiga koostöös, pidanud mesilasi Kadriorus ning seisnud järjekindlalt puhta looduse, kliimamuutustega võitlemise ning elurikkuse hoidmise eest. Mesilased vajavad tähelepanu ja kaitset ka kõige kõrgemal tasemel.

"Aasta Mesinik" tiitli saanud Rein Männiste on arendanud välja väga heal tasemel mesinduskeskuse, kus tehakse erinevaid tegevusi, alates inventari valmistamisest, erinevate meesegude tootmisest kuni mesinduskursuste ja praktiliste õppusteni. Rein Männiste on pälvinud tunnustuse pika-ajalise ning missioonitundelise tegevuse eest Eesti mesinduse arendamisel.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105