Autor: Jaanus Vogelberg • 11. veebruar 2020

Ettevõtjad tervitavad Aabi maksuplaani

Nopri Talumeierei omanik Tiit Niilo
Foto: Raul Mee
Äripäevaga rääkinud ettevõtjad on riigihalduse ministri Jaak Aabi plaanitavate maamaksumuudatuste suhtes toetaval seisukohal, kuid näevad ohtu, et avalikkuses puhkeb kava üle tüli.

Nopri talu peremehe Tiit Niilo sõnul pole küsimustki, et pikalt õhus olnud teema vajab lahendamist. "Toetan kahe käega. Tunnustus julguse eest. Kes vähegi süvenevad, saavad aru, et ammu tegemata töö võetakse lõpuks ometi ette," rääkis ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960