Autor: Põllumajandus.ee • 17. märts 2020

Scandagra Eesti AS sulgeb ajutiselt kauplused ja on alustanud kaugtööd

Alates 18. märtsi õhtust on suletud Scandagra Eesti kauplused, seoses laialdase koroonaviiruse (COVID-19) levikuga.
Scandagra Eesti AS sulgeb ajutiselt kauplused ja on alustanud kaugtööd.
Foto: Scandagra Eesti AS

Kõiki kaupu saab ka edaspidi soetada, teostades oma tellimused läbi Scandagra e-poe. Kaubad tarnitakse kontaktivabalt, st kuller ei vaja kliendipoolset allkirjaga kinnitust.

Ettevõtte lepingulisi kliente teenindavad jätkuvalt piirkondlikud müügiesindajad, kelle kontaktid on leitavad SIIT. Kaupade tarned toimuvad tavapäraselt, kuid jälgitakse olukorda ja hoitakse oma kliente informeerituna. Scandagra tugiüksused töötavad kodukontorites alates 16. märtsist, va tootmisüksus ja laod. "Oleme kasutusele võtnud maksimaalsed turvameetmed, et tagada oma töötajate ja klientide ohutus, vältimaks viiruse levikut. Kõikvõimalikest muudatustest meie töökorralduses, informeerime kliente jooksvalt online kanalite vahendusel ning värskeim informatsioon on leitav meie kodulehelt www.scandagra.ee. Juhul kui online kanalites leiduv informatsioon ei ole piisav, siis palume pöörduda piirkondlike müügiesindajate poole või meie klienditoe numbrile 6 411 111 (avatud tööpäeviti 8.30 kuni 17.00)," annab ettevõte pressiteate vahendusel teada.

Scandagra on üks suurimaid põllumajandussisendite pakkujaid Baltikumis. Eestis toodab Scandagra kohalikust teraviljast jõusööta loomadele ja lindudele Viljandi tehases, täiendavalt pakutakse laia kaubavalikut farmi, põllule, aeda ja mesilasse läbi 6 kaupluse üle Eesti. Tugev nõustamise ja müügikonsultantide meeskond toetab liidripositsiooni omamist taimekaitsevahendite segmendis Baltikumis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960