Autor: Põllumajandus.ee • 19. märts 2020

Piimatööstus saatis Kuressaare meedikutele mahepiima

Saaremaa Piimatööstus tegi suure kummarduse eesliinil olevatele Kuressaare haigla töötajatele ja kinkis Kuressaare haigla meedikutele 210 liitrit kohalikku mahepiima.
Saaremaa piima meedikutele!
Foto: Saaremaa Piimatööstus

Saaremaa Piimatööstuse juhi Valdis Noppeli sõnul ei saa piimatööstus nagu meditsiinivaldkondki eriolukorra tõttu seisma jääda. „Meie lehmad lüpsavad iga päev ja teeme kõik endast oleneva, et toota iga päev eluks vajalikke piimatooteid,” ütles Noppel.

Ettevõte on Eestis ainuke, mis toodab tööstuslikult pastöriseeritud mahepiima, milles on tavapärasest piimast rohkem oomega-3-rasvhappeid, E-vitamiini ja rauda. „Soovisime esimeste seas anda piima just neile, kes vajavad kogukonna toetust ja turgutust praegu enim – Kuressaare meedikutele,” lisas ta.

LOE LISAKS:

Tiit Niilo: kasuta kriisi seni edasilükatud otsuste tegemisel

Ülo Kivine: piimatooteid jagub kõigile

Maido Solovjov: täidame koduturu vajadused esmajoones

Vladimir Sapožnin: kanad munevad edasi

Noppeli sõnul on piimatööstus spetsiifiline valdkond, kus lehmi ei saa panna ooterežiimile ega paluda neil mingil perioodil vähem või rohkem piima anda, mistõttu tuleb iga päev vastu võtta ning töödelda umbes 130 tonni toorpiima.

Loe täismahus artiklit Saarte Häälest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960