Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2020

Wihuri OÜ on nüüd John Deere-i ametlik edasimüüja Eestis

John Deere-i äritegevuse üleminek Danish Agro ja Wihuri Grupi vahel sai teoks alates 1. aprillist 2020. Ülemineku käigus on Wihuri OÜ omandanud Baltic Agro Machinery OÜ’lt John Deere kaubamärgiga seotud äritegevuse. Wihuri OÜ kaubamärgiks Eesti turul on Wihuri Agri. Wihuri Agri kuulub soome emaettevõtte Wihury Oy Technial Trade divisjoni.
Wihuri OÜ on nüüd John Deere-i ametlik edasimüüja Eestis.
Foto: Alexander Ehhalt

„Eelmise aasta novembrikuust on Wihuri Oy Technical Trade ametlik John Deere edasimüüja Soomes. Laienemine Eesti turule on meie jaoks loomulik strateegiline samm. Koostöös John Deere-ga oleme orienteeritud äritegevuse kasvule,“ ütleb Wihuri Oy Technical Trade asepresident ja tegevjuht Jonne Honkanen.

Ülemineku käigus liiguvad uude ettevõttesse 47 Baltic Agro Machinery endist töötajat. Klientide teenindamine jätkub kolmes esinduses mis asuvad Jüris, Türil ning Tartus klientidele harjumuspärasel viisil.

LOE LISAKS:

Danish Agro Group sai heakskiidu Baltimaades masinate edasimüügiettevõtete omandamiseks

„Oleme õnnelikud, et saame jätkata Baltic Agro Machinery poolt alustatud suurepärast tööd teenindamaks meie Eesti kliente. Varasematel aastatel on John Deere olnud traktorite turuliider. Jätkame sarnast kliendile ning äritegevuse kasvule suunatud tegevusi nagu John Deere kliendid senini harjunud on. Klientide seisukohast ei ole muudatus loodetavasti suur. Sama meeskond jätkab klientide teenindamist uues ettevõttes,“ lisab Honkanen.

Wihuri OÜ tegevjuhiks on Kristjan Ruusamäe, kes on varasemalt olnud Baltic Agro Machinery töötaja erinevatel tootejuhtimisega seotud ametikohtadel ja omab suurepäraseid teadmisi toodetest, ülevaadet klientidest ning kogu turuolukorrast.

„Olen väga rõõmus, et saan asuda juhtima professionaalset, kogenud ja pühendunud meeskonda, kes on kindlasti suuteline kasvatama John Deere-i turuosa ning pakkuma parimat klienditeenindust praegustele ja tulevastele John Deere-i klientidele. Soovime olla oma klientidele võtmepartneriks pakkudes lahendusi ning tehnoloogiat, mis aitavad neil oma igapäevatööd efektiivsemalt teha,“ lausub Kristjan Ruusamäe.

„Wihuri Agri näol on John Deere leidnud kompetentse ja professionaalse partneri Eesti turule. Oleme veendunud, et Wihuri Agri meeskond jätkab tulemuslikku tööd põllumajandus- ja aiatoodete tootesegmendi klientidega. Neil on meie täielik toetus ning usaldus,“ sõnab John Deere Walldorf GmbH ja Co KG Piirkonna müügijuht Stefan Lutzke.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960