Autor: Põllumajandus.ee • 6. mai 2020

Oled oodatud veebiseminarile: Praktilist finantseerimislepingutest põllumajanduses

Advokaadibüroo TRINITI põllumajanduse töögrupp ja finantstöögrupp kutsuvad veebiseminarile, kus räägime kahe tunni jooksul üldiselt finantseerimislepingutesse puutuvast ning lähemalt faktooringulepingust, pika maksetähtajaga müügilepingust, laenu- ja liisingulepingust ning käsitleme ka tagatisi.
Uut põllutehnikat saab soetada üldjuhul vaid uusi liisinguid võttes.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Iga-aastaselt uuendavad põllumajandusettevõtted oma käibekrediiti, võtavad uusi liisinguid ja investeerimislaene. Ka pika tähtajaga müügilepingud sisaldavad oma olemuselt finantseerimislepingute põhimõtteid.

Ostad sisendeid faktooringulepinguga, aga kas ikka oled mõelnud, mis see tegelikult tähendab ja millised on sellest lepingust tulenevad kohustused?

Seega on erinevad finantseerimisviisid järjest enam osaks põllumehe igapäevatööst. Praegune eriolukord võib tekitada raskusi uue finantseerimise saamisel või pikendamisel, samas tekivad alternatiivsed finantseerimisvõimalused, mille tingimustega tasub tuttav olla.

Advokaadibüroo TRINITI põllumajanduse töögrupp ja finantstöögrupp kutsuvad veebiseminarile, kus räägime kahe tunni jooksul üldiselt finantseerimislepingutesse puutuvast ning lähemalt faktooringulepingust, pika maksetähtajaga müügilepingust, laenu- ja liisingulepingust ning käsitleme ka tagatisi. Seminari lõpus vastame osalejate jooksvatele küsimustele.

Veebiseminari viivad läbi advokaadibüroo TRINITI vandeadvokaadid Siim Maripuu ja Katri Tomson.

Veebiseminar toimub 25. mail kell 10.00-12.00 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas.

Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Veebiseminar on järelvaadatav kõigile registreerunutele ühe nädala jooksul pärast toimumist.

Lisainfot veebiseminari kohta saab küsida kirjutades [email protected].

Veebiseminari hind on 49 eurot (58,80 eurot km-ga).

Vaata lisainfot ja registreeru SIIN.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960