Autor: Põllumajandus.ee • 22. mai 2020

Alltech ONE Virtuaalkonverents: 21 500 osalejat 117 riigist

Alltech ONE Virtuaalkonverents: 21 500 osalejat, 117 riigist.
Foto: Alltech
Sel nädalal avati Alltech ONE Virtuaalkonverentsi Platvorm, kus arutletakse aktuaalsetel teemadel põllumajanduses ja toidutootmises maailmas.

Alltech ONE Virtuaalkonverentsil jagavad oma kogemusi ja seisukohti tänasest olukorrast maailma majanduses ja põllumajanduses ning seonduvatest valdkondadest laiemalt oma ala eksperdid.

Alltech ONE Virtuaalkonverents avati esmaspäeval 18. mail. Konverentsile on registreerunud 21 500 osalejat, 117 riigist. Konverents, mis on toimunud juba 36. aastat Lexingtonis USAs ja mille osalejate arv on viimastel aastatel ületanud 3500 piiri ning osalejaid on 70 erinevast riigist, toimub sellel aastal virtuaalsel platvormil.

Virtuaalplatvorm loob uued ja laiemad võimalused osalejatele. Kõikidel sessioonidel ja ettekannetel on võimalik osaleda nii reaalajas kui järgi vaadatavana. Samuti toimuvad online vestlused virtuaalkeskkonnas osalejate vahel, mis on suurepärane võimalus uute kontaktide loomiseks ülemaailmselt. Ettekannete lõpus on kõigil võimalus osaleda online küsimuste / vastuste paneelis ja saada vastused neid huvitavatele küsimustele.

Eestist osaleb Alltech ONE Virtuaalkonverentsil sellel aastal 44 inimest.

„Tere tulemast uuele ONE´ le,“ ütles Dr. Mark Lyons, Alltech´i president ja tegevjuht oma avakõnes. “See on avastamise ja uuenduste teekond. Esimest korda juba 36 aastat toimunud konverentsi ajaloos me kohtume virtuaalsel teel. See on võimalus kõigile osaleda ja kaasa rääkida tuleviku teemadel."

Avamispäeva peaesineja Cady Coleman, endine NASA astronaut ja õhujõudude kolonel esines suurepärase ettekandega meeskonnatööst keerulises ja ebatavalises keskkonnas. Olles veetnud 180 päeva rahvusvahelises kosmosejaamas, töötades meeskonnaga isolatsioonis, tõi ta välja oma kogemuste ja tänase pandeemia vahelisi seoseid.

„Usun, et maailm mõistab selliseid missioone nüüd pandeemia tõttu teisiti,“ ütles Coleman. „COVID-19 on loonud vajaduse lahendada probleeme ja olla samal missioonil koos. Ühiselt suudetakse missioon täita. Koostöös püsib alati lootus.“

Lyons´i ja Coleman´i vestluses rõhutati taaskord kaasamise olulisust uuenduslike ja efektiivsete meeskondade loomisel.

„See on tõestatud fakt, et meeskonnad, kus on rohkem erinevaid inimesi, on edukamad. See aga ei tähenda, et erinevad inimesed tunneks ennast alati „mugavalt“. Märgates erinevusi ja neid oskuslikult rakendades loome me aga suurepäraseid edasiviivaid meeskondi," oldi veendunud.

Alltech ONE avanädalal on igal päeval uus peaesineja huvitava ettekandega.

Lisaks peaettekannetel osalemisele on võimalik vaadata ja kuulata 40 erinevat ettekannet vesisekasvatuse, taimekasvatuse, sea- ja linnukasvatuse ning vesiviljeluse ja tänase päeva aktuaalsetel teemadel.

Alltech ONE Virtuaalkonverentsi platvorm jääb avatuks kuni 2021 aasta maikuuni. Virtuaalplatvorm pakub ligipääsu peaettekannetele ja kõikidele esitlustele ka edaspidi järel vaatamise kaudu.

Kui Teil tekib küsimusi ja soovite osaleda Alltech ONE Virtuaalkonverentsil online keskkonnas või järelvaatamiseks, võtke meiega ühendust: Alltech Eesti OÜ, email: [email protected].

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960