Autor: Põllumajandus.ee • 26. juuni 2020

Üleskutse talupidajatele ja väikeettevõtjatele: tutvusta oma tooteid-teenuseid

Circle K alustas kogukonnaprojekti, mille eesmärk on edendada üle-Eestiliselt kogukondlikku väikeettevõtlust. Selleks paigaldati 31-te Circle K täisteenindusjaama teadetetahvlid, kuhu on oodatud teel olijatele suunatud kogukonna sõnumid, puhkekohtade info ja aiasaaduste müügisõnumid.
Kui sul on müüa aiasaadusi, siis anna teada.
Foto: Pixabay

„Koroonaviiruse piirangutest tingitud majandusseisak on tugevalt mõjutanud kõiki ettevõtjaid, sealhulgas maapiirkondade väikeettevõtjaid, kes suure osa oma iga-aastasest käibest teenivad suveperioodil. Circle K kogukonnaprojekti algatusega soovime anda enda panuse kohaliku elu edendamisele ning kutsuda üles kõiki meie tarbijaid eelistama eestimaist,“ lausus Circle K peadirektor Kai Realo.

Circle K täisteenindusjaamadesse paigaldati teadete tahvlid, kus kohalikud ettevõtjad saavad teel olijatele tutvustada kohalikke teenuseid, vaatamisväärsusi kui ka toodete müügiinfot. „Näiteks ootame teadetetahvlile kuulutusi kohalike puhkemajade, talusaaduste müügi ning vaatamisväärsuste kohta, mida teel olijad võiksid külastada ning mis muidu teekonnale ei pruugi jääda. Meie soov on tõsta nii suveseiklejate teadlikkust Eesti eri paigust kui ka ärgitada tarbima kohalikku toodangut, edendades seeläbi maapiirkondade ettevõtlust,“ kirjeldas Realo.

Ta lisas, et kui teel olija saab Circle K teenindusjaamas võimaliku tursimistalu, aiasaaduste kasvataja, suitsukala müügikoha või avatud talu kohta infot, siis saab paremini ka enda reisi marsruuti planeerida ning seeläbi vähenevad maanteedel ootamatud manöövrid, kui lihtsalt möödudes müügisilti märgatakse.

Teadetetahvlid paigutati Circle K 31-te täisteenindusjaama, mis jäävad väljapoole Tallinnat ja Tartut, et aidata kaasa väiksemate piirkondade kohalikule tegevusele. Teadetetahvlid leiab teenindusjaama seinalt.

Realo sõnul on teadetetahvlile oodatud kõik teated ja kuulutused, mis sisaldavad tarbijatele olulist informatsiooni kogukonna vaatamisväärsuste, pakutava toote või teenuse kohta. „Circle K jätab endale õiguse eemaldada teadetetahvlilt kõik ebasobivad teated,“ selgitas Realo.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960