Autor: Põllumajandus.ee • 9. oktoober 2020

Selgusid tudengite parimad äriideed

5. oktoobril toimus maaülikooli peahoone aulas konkursi "Tärkav idu" finaal, kus selgusid tudengite parimad äriideed. Juubelikonkursi auhinnafond oli vingem kui kunagi varem – 1500 eurot.
Esimese koha saavutas põllumajandus- ja keskkonnainstituudi doktorant Maidu Silm.
Foto: Mari-Liis Koemets

Esimese koha saavutas põllumajandus- ja keskkonnainstituudi doktorant Maidu Silm äriideega "Seenetooted". Ühtlasi sai Maidu ka Tartu linna eriauhinna. Teise koha sai tehnikainstituudi tudeng Magnus Otsa äriideega "Laserlõikepink" (lisandus EPKK eriauhind) ning kolmanda koha majandus- ja sotsiaalinstituudi magistrandid Kätrin Kristin Kalja ja Veronica Reimaa ideega "Bataadijahu" (lisandus MES eriauhind).

eise koha sai tehnikainstituudi tudeng Magnus Otsa.
Foto: Mari-Liis Koemets

Ideid hindas viiepealine žürii: EMÜ rektor Mait Klaassen, Tartu abilinnapea Raimond Tamm, Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo ning EMÜ teadur Anne Põder.

Kolmanda koha saavutasid majandus- ja sotsiaalinstituudi magistrandid Kätrin Kristin Kalja ja Veronica Reimaa.
Foto: Mari-Liis Koemets

Ideede esitlemine, kaitsmine ja auhindade kättejagamine on järelvaadatavad "Tärkav idu" sotsiaalmeedias.

Konkurssi toetavad Tartu linn, MES, EPKK, AS Salvest ja AS A. Le Coq.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960