Autor: Põllumajandus.ee • 12. oktoober 2020

Moodustati pan-Balti Dimedium Group

Veterinaarravimite, looma-, kalakasvatus- ning lemmikloomatoodete hulgimüüja AS Dimela, kes omas tütarettevõtteid Lätis ja Leedus, kannab nüüdsest nime AS Dimedium Group. Dimedium Group omab enam kui 25-aastase ajalooga tütarettevõtteid Eestis, Lätis ja Leedus.
Moodustati pan-Balti Dimedium Group.
Foto: Dimedium AS

Kaubamärk Dimedium loodi viis aastat tagasi Eestis pereettevõtete Remediumi ja Dimela ühinemisel. Grupi moodustumise järel koondati ühtse identiteedi alla kõigis kolmes riigis tegutsevad ettevõtted – AS Dimedium (Eestis), AS Dimedium Latvia (Lätis) ja UAB Dimedium Lietuva (Leedus).

AS Dimediumi tegevjuhi Tõnu Ummiku sõnul toob ühine bränd grupi ettevõtetele uut sünergiat, tugevdab meie positsiooni kolme riigi turgudel ning muutume seeläbi veelgi jätkusuutlikumaks ja edukamaks. „Usun, et ühise kaubamärgi all tegutsemine muudab meid atraktiivsemaks olemasolevatele ja uutele võimalikele koostööpartneritele ja klientidele,” ütles Ummik.

Dimedium Group ettevõtted tegutsevad ühtse deviisi all „Terve looma nimel“. Ettevõtete tegevus on kooskõlas nii loodus-, turukeskkonna ja kogukonna kui ka meie töötajate, klientide ja äripartnerite huvidega. Jätkame Eesti, Läti ja Leedu põllumajanduse ja veterinaaria ning lemmikloomade heaolu arengusse panustamisega ka edaspidi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960