Autor: Äripäev • 26. oktoober 2020

PRFoodsi tütarettevõte võtab MESilt miljon eurot laenu

PRFoodsi kalatööstus Saaremaal.
Foto: Irina Mägi
AS PRFoods teatas börsile, et kiitis heaks tütarettevõtja OÜ Vettel poolt Maaelu Edendamise Sihtasutuselt kuueaastase tähtajaga investeerimislaenu võtmise summas üks miljon eurot.

Laen võetakse MESi meetme „COVID-19 laen bio- ja maamajanduse ettevõtjatele“ raames. Laenu intressimäär on esimesel kahel aastal 2,5% ja edaspidi 4,5%.

PRFoods kirjutas teates, et investeerimislaenu kasutatakse OÜ Vettel Saaremaa tehase automatiseerimiseks. Laenu tagatisteks on hüpoteek ja kommertspant OÜ Vettel varadele olemasolevate kreeditoride järgnevatele järjekohtadele ning ASi PRFoods sajaprotsendiline garantii.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960