Autor: Ain Alvela • 27. november 2020

Põllumajandustootjate TOP: Laheotsa köögiviljaimpeerium üha kosub ja laieneb

Aastakümneid Eesti köögiviljakasvatajate esirinnas sammunud pereettevõte OÜ Laheotsa on viimastel aastatel jõudsalt kasvatanud nii käivet kui kasumit, mis omakorda võimaldab ettevõttel tootmismaad juurde soetada ja veelgi laieneda. Tänavu saavutasid nad edetabelis 2. koha.
Laheotsa köögiviljaimpeerium üha kosub ja laieneb'.
Foto: Laheotsa OÜ

Nii kerkis Laheotsa müügitulu 2018. aasta 4,7 miljonilt eurolt mullu 6,2 miljoni eurole, andes ettevõtte müügimahu kasvuks 32,75%. Kasum kasvas sel perioodil aga koguni 74,5%, moodustades 2019. majandusaasta andmete põhjal 3,29 miljonit eurot. Ettevõtte rentaablus oli 2019. aastal 52,77% - see on näitaja, milleni klassikaline, mitme tegevusvaldkonnaga rakkes olev põllumajandusettevõte naljalt ei küüni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960