Autor: Äripäev • 7. detsember 2020

Läänemaa TOP: kalurid sattusid puraka otsa

Kalurid merel.
Foto: Andras Kralla
Sel aastal avaldatud Läänemaa edukamate ettevõtete edetabelis andis mullune parim teed kalurite ühistule, kes suurendas kasumit pea 20 korda.

Tänavuse Läänemaa TOPi esimene on Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu, kes teenis eelmisel aastal 2,5 miljoni eurose müügitulu juures 3,1 miljonit eurot kasumit. Ühistu kasum suurenes aastaga 162 000 eurolt 3 134 000 euroni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960