Autor: Põllumajandus.ee • 17. detsember 2020

Mis toimus põllumajandustoormete turul 2020. aastal?

Tänavune aasta on põllumajandustoormetele olnud üldiselt positiivne. Kahe erandina saab aga välja tuua piima ja või, mis on levinumate toorainete seas ainukesed langejad.
Üldiselt on nisu hinnad praegu viie aasta võrdluses väga kõrgel tasemel.
Foto: Pixabay

Kõige enam on kallinenud suhkru, toidunisu ja maisi hinnad. Kõigi toorainete juures võib välja tuua, et nende puhul on toimunud sügisel tugev taastumine, mis on eelkõige tingitud soodsast nõudluse ja pakkumise dünaamikast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960