Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. jaanuar 2021

Urmas Kruuse: Ees on ootamas uued ja tegelikult ka vanad teemad

Tagasi maaluministriks tulles on Urmas Kruuse sõnul teda ees ootamas nii mitmedki probleemid, aga ka juba teada-tuntud kolleegid ja koostööpartnerid, kellega on saadud suheldud nii eelneval ametiajal kui maaelukomisjonis. Viimase üle on tal muidugi hea meel, probleeme aga lahendatakse ühiselt.
Maaeluminister Urmas Kruuse Riigikogus.
Foto: Erki Peinar

Üks on kindel – sektor on oluline ja selle olulisus tuli kriisiajal hästi välja. „Maaelu ja põllumajandus on oma olemuselt hästi tähtis sektor – tegu on ju toidu tootmisega ja süüa tahavad kõik,“ rõhutas Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960