Autor: Põllumajandus.ee • 4. veebruar 2021

Eestis saab suvel näha John Deere’i uusimat kaksikrootorkombaini X9

Eestis saab suvel näha John Deere’i uusimat kaksikrootorkombaini X9.
Foto: Wihuri Agri
John Deere, kui maailma juhtiv põllumajandustehnika tootja ning hinnatud kaubamärk investeerib igal aastal miljoneid eurosid uute masinate tootearendusse. Tagatud on uute toodete pikaaegne testimine enne esmaesitlust ning toote esmakasutust. Eelseisev hooaeg toob endaga kaasa palju uut koristustehnika ja järelteeninduse valdkonnas.

Vaatamata sellele, et üle poole maailma teraviljast koristatakse John Deere kombainidega, on tootja alati oma klientide kõrval, et pakkuda neile veelgi tootlikumaid masinaid. Arvestades sellega, et teraviljakasvatuse ettevõtted pidevalt suurenevad ja üha enam on vaja suuremat tootlikkust, on alates tänavusest aastast John Deere pakkumas oma teraviljakombainide mudelivalikus kahte uut kombainimudelit: X9 1000 ja X9 1100, keskendudes nii ka suurtootjatele. Kombaine jagatakse tootlikkuse järgi jõugruppidesse. Siiani oli John Deere kombainide lipulaevaks üheksandasse jõugruppi kuuluv S790 mudel, mis on üksikrootori kontseptsioonil põhinev rootorkombain, millel on 617 hobujõudu. Nüüd lisanduvad kaks uut mudelit hakkavad konkurentsi pakkuma kümnenda ja üheteistkümnenda jõugrupi masinatele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960