Autor: Põllumajandus.ee • 9. veebruar 2021

Maaomanikud lõid käed energiafirmaga Sunly taastuvenergia arendamiseks

Energiafirma Sunly asutas koos Eesti kapitalil põhinevate maaomanikega kolm ühisettevõtet, mille eesmärgiks on arendada tuuleenergiat. Samm on jätkuks mullu oktoobris esimese sarnase koostööettevõtte asutamisele. Nelja taastuvenergia arendusettevõtte portfellis on 670 MW jagu tuuleenergia projekte, peamiselt Lääne- ja Kirde-Eestis.
Maaomanikud lõid käed energiafirmaga Sunly taastuvenergia arendamiseks.
Foto: Pixabay

Multiland OÜ, Metsakohin OÜ, Traperii OÜ, Metsagrupp OÜ ning Sunly Land AS vahel asutatud koostööettevõtete nimed on vastavalt SW Multituul OÜ, SW Tuulekohin OÜ, SW Tuulerii OÜ ja SW Metsatuul OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960