Autor: Põllumajandus.ee • 13. veebruar 2021

Lindude gripp ongi kohal

Kodulindude õuse pidamisega peab nüüd ettevaatlik olema.
Foto: Andras Kralla
Tallinnas on tuvastatud esimene linnugripi juhtum, haiguse leviku puhul võib see viia sadade kodulindude hukkamiseni.

Tallinnast Kopli poolsaarelt leitud kühmnokkluigel tuvastati eriti ohtlik lindude gripi viiruse tüvi H5N8, teatab põllumajandus- ja toiduamet. Viirustüvi inimestele ohtu ei kujuta, kuid tekitab majanduslikku kahju.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960