Autor: Põllumajandus.ee • 17. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Algas kalanduse toetustaotluste vastuvõtt COVID-19 mõjude leevendamiseks

Tänasest kuni 25. veebruarini saavad kõik kalapüügi- ja vesiviljelustoodete töötlejad ning vesiviljelustoodete tootjad taotleda COVID-19 puhangust tingitud müügikäibe vähenemise hüvitamist. Toetuse taotlused tuleb esitada Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile (PRIA).

Algas kalanduse toetustaotluste vastuvõtt COVID-19 mõjude leevendamiseks.
Autor: Pixabay

Nii kalapüügi- ja vesiviljelustoodete töötlemisega kui ka vesiviljelustoodete tootmisega tegelevale ettevõtjale saab hüvitada koroonakriisist tingitud müügikäibe vähenemisest saamata jäänud tulu, mis tekkis ajavahemikul 1. juulist kuni 31. detsembrini 2020. aastal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150