Autor: Põllumajandus.ee • 17. veebruar 2021

Eesti sealiha kvaliteediga võib rahul olla, tihti on see importlihast kvaliteetsem

Kuigi sealiha on eestimaalaste seas üheks armastatuimaks lihaliigiks, siis seatakse selle kvaliteeti ja loomade pidamistingimusi tihti kahtluse alla. Kuidas tunda ära kodumaine sealiha ja hinnata selle kvaliteeti? Küsimustele annab vastused Maaülikooli Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetooli lektor Kristi Kerner.
Eesti sealiha kvaliteediga võib rahul olla, tihti on see importlihast kvaliteetsem.
Foto: Unsplash

Tuleb tunnistada, et inimesed on sealiha osas muutunud kriitilisemaks ja tarbija üha rohkem tunneb huvi selle vastu, kuidas loomad on kasvanud ja kuidas see liha kvaliteeti mõjutab.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960