Autor: Põllumajandus.ee • 8. märts 2021

eAgronom kutsub põllumehi mullatervise võistlusele “Mullapüksid 2021”

“Mullapüksid 2021” lihtne ja lõbus võistlus mulla bioloogilise aktiivuse hindamiseks.
eAgronom kutsub põllumehi mullatervise võistlusele “Mullapüksid 2021”.
Foto: Unsplash

Põllumeestena teame, et muld on meie tähtsaim ressurss. Selleks, et toota kõrgeid ja kvaliteetseid saake, peab mullatervis olema heas seisukorras. Mullatervis muutub järjest olulisemaks, kuna see on otseselt seotud ka süsiniku sidumisega, millest võib tulevikus saada põllumeestele lisasissetuleku allikas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960