Autor: Ene Kärner • 10. märts 2021

Supermarket tahab Belgias rannakarpe kasvatada

Supermarketite grupp Colruyt sai 2020. aasta detsembris kätte vajalikud load, et luua Belgia rannikule Nieuwpoorti lähedale uus rannakarpide, austrite ja vetikate kasvandus, aga idee kohtab kohalike vastuseisu.
Rannakarpide sorteerimine.
Foto: Unsplash

Uus kasvandus rajatakse Westdiepi tsooni, umbes viis kilomeetrit Nieuwpoorti ja Koksijde rannikust eemale. Nieuwpoorti linn vaidlustas plaanid ja ütles, et ta kavatseb tegevus- ja keskkonnalubade andmise edasi kaevata.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960