Autor: Riho Kirsipuu • 16. märts 2021

Linas Agro tegi tugeva esimese poolaasta

Linas Agro majandusaasta esimene poolaasta oli edukas.
Foto: LIIS TREIMANN
Vilniuse börsil kauplev põllumajandusettevõte Linas Agro Group kasvatas konsolideeritud käivet 50% ning see küündis majandusaasta esimeses pooles 475 miljoni euroni. Müügimaht tonnides ulatus 1,7 miljonini, mis on 55% rohkem kui eelmisel aastal, kirjutas firma börsiteates.

Brutokasum kerkis 1% võrra ja oli 20 miljonit eurot. Konsolideeritud kulumi-, intresside ja maksude-eelne kasum kasvas aastaga 46% võrra, ulatudes 13,4 miljoni euroni. Ettevõtte ärikasum kerkis 67%, küündides 5 miljoni euroni ning puhaskasum kasvas 1,5 miljonilt eurolt 3,7 miljonile eurole ehk ligi 247%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960