Autor: Põllumajandus.ee • 8. aprill 2021

Selgusid Eesti Parima Toiduaine konkursi hõbemärgid

Tänavune Parim Kalatoode on Heimon Kala Külmsuitsu leegitatud vikerforellifilee, Parim Lihatoode Maks ja Mooritsa Kodune hakkliha, Parim Puu- ja Köögiviljatoode Salvesti Muuti Ökoloogiline pohla-mustika-rukkipuder ning Parim Kondiitritoode Van Kook Küpsisetainas iirise ja karamelliga.
Hõbemärkide hindamine näitas, et toiduvaldkonnale oli eelmine aasta väga edukas ning turule tuli palju uuenduslikke tooteid.
Foto: Pixabay

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul oli teine hindamispäev intensiivne ja tiheda konkurentsiga. Parima Kalatoote võitnud Heimon Kala vikerforellifilee kohta ütles Potisepp, et ehtsal tulel leegitatud kala maitse võlus hindamiskomisjoni täielikult. „Tegu on äärmiselt erilise maitsega kalatootega, mille puhul on märkimisväärne ka selle tooraine - 100% kohalik, Saaremaal kasvatatud forell,“ sõnas Potisepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960