Autor: Põllumajandus.ee • 19. aprill 2021

Rannu Seeme OÜ osaleb videopäeviku projektis

Aprilli alguses alustas videopäeviku projekt “Minu esimene roheline”, kus osaleb Tartumaa põllumajandusettevõte Rannu Seeme OÜ.
John Deere'i tehnikaga Rannu Seemnel varasemat kogemust ei olnud.
Foto: John Deere

Ettevõte tegeleb sertifitseeritud teravilja kasvatusega, mida on viljeletud üle 20 aasta. Haritavat maad on 2300 hektarit, mida aitavad harida 18 tublit töömeest. Peamiselt kannab ettevõtte masinapark New Hollandi kaubamärki ja John Deere'i tehnikaga kogemusi ei ole.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960