Autor: Põllumajandus.ee • 21. aprill 2021

Balti- ja Põhjamaade põllumehed arutasid ÜPP keskkonnameetmeid

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldas 20. aprillil rahvusvahelise veebiseminari, millel arutati EL ühise põllumajanduspoliitika keskkonnameetmete rakendamist alates 2023. aastast.
Eesti on taimekaitsevahendite ja väetiste kasutamise seisukohalt üks säästlikumaid riike Euroopas.
Foto: Pixabay

Seminaril osalesid Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Taani põllumajandusorganisatsioonide esindajad, kes tutvustasid strateegiakavade ettevalmistamise seisu ja siseriiklikke valikuid keskkonnameetmete kavandamisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960