Autor: Põllumajandus.ee • 22. aprill 2021

Moodustati tori hobusetõu toetusrühm

Riigikogus moodustatud toetusrühma eesmärk on aidata kaasa tori hobusetõu arendamisele ja arvukuse suurendamisele.
Moodustatud toetusrühm seab sihiks tori hobusetõu populariseerimise.
Foto: Meeli Küttim

Toetusrühma esimees Kaido Höövelson ütles, et moodustatud toetusrühm seab sihiks tori hobusetõu populariseerimise. „Soovime seeläbi toetada maarahva ühistööna loodud tori hobusetõu säilimist, arendamist ja selle arvukuse suurenemist. Samuti on meie eesmärgiks toetada tori tõu aretusprintsiipe ja tori hobuste tõuraamatu ühtsust,“ selgitas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960