Autor: Põllumajandus.ee • 28. aprill 2021

BASF teeb taas ülevaadet põldudelt

Kevadine start on antud ja AK põllupilt Virust Võruni tuleb ka sel aastal. Aasta esimeses videos vaatavad BASF Agro agronoomid Kristjan Kasearu ja Alo Põldmaa üle talirapsi ja -teraviljade seisud ning räägivad lähiaja taimekaitsetöödest.
AK põllupildi esimeses osas tehakse põldudele esimene tiir.
Foto: BASF

"Toome BASFi meeskonnaga teieni põldudelt uudiseid ja tegevusi, mis toimumas on. Lisaks sellele plaanime juba ka suvist põllupäeva ja videoformaadina on plaanis teha ka videosari "Probleem põllul", kus tutvustame erinevaid probleeme ja kohe ka neile lahendusi," tutvustas Alo Põldmaa.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960