Autor: Põllumajandus.ee • 30. aprill 2021

Eestis registreeriti uus kahe toimeainega põldherne ja -oa herbitsiid Corum®

BASF annab teada, et Eestis registreeriti uus BASFi herbitsiid Corum®, mis tänu kahe erineva mõjuga toimeaine sisaldusele pakub uue standardi kaunviljade umbrohutõrjel.
Kaunviljade kaitsmine umbrohtude eest on kevadel üks pakilisemaid ülesandeid.
Foto: Corum®

Kaunviljade kaitsmine umbrohtude eest on kevadel üks pakilisemaid ülesandeid. BASF Agricultural Solutions Eesti müügijuhi Margus Saviste sõnul on Corum® näol tegu esimese tõeliselt paindliku herbitsiidiga põldherne ja -oa külvides, võimaldades teostada pritsimist kultuurtaimede tärkamisjärgses kasvufaasis ja tagades efektiivsuse väga laiale umbrohtude spektrile, sealhulgas ka osadele kõrrelistele liikidele. Paindlikkust lisab ka võimalus teha paagisegusid leheväetiste ja teiste taimekaitsevahenditega. Kuna tegu on nii süsteemse kui ka kontaktse toimeainete kooslusega, on lisaks tagatud sõltumatus nii ilmastikust kui ka mullatüübist.

Corum® on valikus kõigil BASFi headel koostööpartneritel: Baltic Agro AS, Põllumeeste Ühistu KEVILI, Scandagra Eesti AS ja Linas Agro OÜ, kuid huvilistel palutakse kindlasti täpsustada saadavust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960