Autor: Põllumajandus.ee • 4. mai 2021

Registrisse jõudis uus teravilja ja rapsi fungitsiid Protendo 300 EC

Eelmisel nädalal jõudis Eestis registrisse teraviljadel, rapsil ja rüpsil kasutatav fungitsiid Protendo 300 EC.
Taimekaitsevahendit on lubatud kasutada haiguste tõrjeks suvi- ja talinisul, durum nisul, suvi- ja taliodral, suvi- ja talikaeral, suvi- ja talirukkil, suvi- ja talitritikalel ning haiguste vastu suvi- ja talirapsil ning suvi- ja talirüpsil.
Foto: Unsplash

Tegu on protiokonasooli sisaldava tootega (300 g/l), mida saab teraviljadel kasutada nii esimeses (T1) kui teises (T2) fungitsiidi ringis erinevate haiguste tõrjeks. Protiokonasoolil on hea mõju jahukaste, hele-, ääris-, võrk- ja pruunlaiksuste, roostete ning fusariooside suhtes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960