Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 7. mai 2021

Marko Gorban: saake mõjutas ilm ja müüke pandeemia

Märtsis toimunud Aiandusfoorumil andis maaeluministeeriumi asekantsler Marko Gorban ülevaate sektorist numbrites, rääkides nii kasvatatavate kultuuride pindadest, saakidest kui ka ekspordist-impordist.
Köögiviljadest kasvatati mullu Eestis enim porgandit.
Foto: Shutterstock

Gorbani sõnul on viimastel aastatel meie põllumajandussektori kogutoodang olnud suurusjärgus üks miljard eurot, selle väärtus on alates 2015. aastast suurenenud keskmiselt 4%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960