Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 10. mai 2021

Teraviljade hinnad jätkavad ülikiiret tõusu

Teraviljade hinnad on kõik koos maikuu esimeses pooles kiiret tõusu jätkanud. Suurt tõusu on näidanud nii mais, nisu kui ka rapsiseemned. Üleüldiselt on näha põllumajandustoormete turul sünkroonis toimuvat kallinemist.
Tooraineturgudel on näha väga tugevat sünkroonis kallinemist.
Foto: Pixabay

Toidunisu hinnad on Euroopas kiiret hinnatõusu jätkanud, viimase nädala jooksul on nisule hoogu andnud maisihindade kallinemine, mis peaks nisu nõudlusele positiivselt mõjuma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960