Autor: Põllumajandus.ee • 27. mai 2021

Arktika ekspeditsioonile reisib kaasa pea 400 kilo liha

25. mail alustas Admiral Bellingshausen Tiit Pruuli juhtimisel uue ekspeditsiooniga, mille eesmärk on tähelepanu juhtida globaalsest soojenemisest tingitud kliimaprobleemidele Arktikas.
Laeval olevatesse sügavkülmadesse mahutati 370 kilogrammi kodumaist liha.
Foto: Marek Metslaid

Ühise tulevikusihi nimel pani oma õla alla ka Rakvere ja Talleggi tooteid tootev Eesti suurim toiduettevõte HKScan Estonia, andes meremeestele ja -naistele teekonnale kaasa 370 kg kodumaist sea-, kana- ja veiseliha.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960