Autor: Põllumajandus.ee • 28. mai 2021

Põllumajanduskoda kutsub toidutootjaid taotlema Pääsukesemärki

Taas on toidutootjatel võimalus taotleda toidutoodetele Eesti kõige tuntumat toidumärgist - Pääsukesemärki.
Pääsukesemärgi taotlemise tähtaeg on 15. juuni 2021.
Foto: EPKK

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja kvaliteedisüsteemis osaleb praegu 69 Eesti toidutootjat ning Pääsukesemärki kannab kokku 298 toodet, aga läbi 20-aastase ajaloo ulatub Pääsukesemärki kandnud toodete hulk paari tuhandeni. Praegu on kõige rohkem Pääsukesemärgiga tooteid Eesti Pagari, Farmi Piimatööstuse ja Marjamaa Talu tootevalikus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960