• 16.06.21, 16:05

Jaanipäeval tarbivad eestlased liha tavapärasest kaks korda rohkem

Eesti suurima kodumaisel kapitalil põhineva lihatööstuse, OÜ Nõo Lihatööstuse hinnangul tarbivad eestimaalased jaaninädalal ligi kaks korda rohkem lihatooteid kui muul ajal suvel.
Nõo tootmine.
  • Nõo tootmine.
  • Foto: Mari Luud
Ettevõtte arvutuste kohaselt söövad eestimaalased suvel ära keskmiselt 2500 tonni liha nädalas, kuid jaaninädal kasvatab lihatarbimise lausa 5000 tonni peale. Kõige enam süüakse jaanipäeval grillvorste, kuid palavate ilmadega teeb müügirekordeid kanaliha.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.25, 11:52
Olukorrast väetiseturul ja sügisväetamine Veeseaduse vaates
Jälle on üks hooaeg lõppemas ning 2025. aasta saagid on peagi salves. Aasta oli meil taas keeruline, oma jahedate ilmade ja rohkete sademetega, nagu tavaliselt – põllumajanduses ei hakka kunagi igav.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele