Autor: Põllumajandus.ee • 16. juuni 2021

Jaanipäeval tarbivad eestlased liha tavapärasest kaks korda rohkem

Eesti suurima kodumaisel kapitalil põhineva lihatööstuse, OÜ Nõo Lihatööstuse hinnangul tarbivad eestimaalased jaaninädalal ligi kaks korda rohkem lihatooteid kui muul ajal suvel.
Nõo tootmine.
Foto: Mari Luud

Ettevõtte arvutuste kohaselt söövad eestimaalased suvel ära keskmiselt 2500 tonni liha nädalas, kuid jaaninädal kasvatab lihatarbimise lausa 5000 tonni peale. Kõige enam süüakse jaanipäeval grillvorste, kuid palavate ilmadega teeb müügirekordeid kanaliha.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960