Autor: Põllumajandus.ee • 17. juuni 2021

Kreeka maasikate import tegi suure hüppe

Statistikaameti andmetel on maasikate sissevedu Eestisse viimase seitsme aasta jooksul suurenenud kuus korda. Peamiselt tuuakse maasikaid Kreekast ja impordi kõrghooaeg on mais.
Eelmisel aastal toodi sisse juba üle 4900 tonni maasikaid.
Foto: Pixabay

Välismaiste maasikate import hakkas oluliselt suurenema 2018. aastal, kui Eestisse veeti üle 3200 tonni maasikaid ehk kaks korda rohkem kui aasta varem. Eelmisel aastal toodi sisse juba üle 4900 tonni maasikaid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960