Autor: Põllumajandus.ee • 21. juuni 2021

Uus ülekoormuskaitse LEMKENi atradele

Professionaalse põlluharimise asjatundja LEMKEN tõi turule automaatse ülekoormuskaitse OptiStone, mis on mõeldud Juweli, Diamanti ja Titani atradele.
Uuel ülekoormuskaitsel on ülitugevad liugelaagrid, mis hoiavad adrasahka süsteemi kõrvalekaldumise ajal stabiilsena.
Foto: LEMKEN

OptiStone’i keskmeks on väga stabiilsete tugiplaatide suletud süsteem, mis on mustuse ja võõrkehade eest kindlalt kaitstud. Uudse konstruktsiooniga pöördkronstein tagab adra optimaalse juhtimise kivisel pinnasel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960